Postup přípravy
cezené švestky, necháme projít varem a vypneme.
Zveřejněno 4. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Moje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 9 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
cibule červená,
mrkev,
petržel,
celer,
kompot švestkový,
švestky sušené,
povidla švestková,
bujón hovězí,
bujón zeleninový,
slanina anglická,
omáčka sojová,
mandle,
skořice,
koření do perníku,
ghee,
olej olivový,
pepř,
tymián,
vejce,
mascarpone,
sůl,
tuk hera,
mouka hrubá
Komentáře