Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,28 g |
Tuky | 1,98 g |
Vláknina | 30,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmAR
Moje poznámka
Kuřecí vývar s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmAR
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 4 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 44 minutami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 57 minutami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 59 minutami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
gahim před 1 hodinou
Miliónová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 1 hodinou
Těstovinový salát
Maja77 před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Nadja před 2 hodinami
Kachní prsa s glazovanými cibulkami
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
kureci vyvyar,
recepty s brokolicou,
kuřecí vývar,
polievka brokolica,
kuřecí vývar s brokolicí,
polevka kureci vyvar,
jídlo s brokolicou,
recpet,
vývar recept,
kuracia polievka s kuracej zmes,
kuracia polievka,
vývar,
brokolice s vývarem,
drubeží polévka s brokolicí,
polievka s kuracej zmesi,
jídla z brokolicou,
recepty 7137,
vývar recept+brokolice,
recpety z brokolice,
brokolice recpety
Suroviny:
skelet kuřecí,
mrkev,
kedlubna,
brokolice,
nať celerová,
pepř celý,
sůl,
vegeta
Komentáře (1)