Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložený hermelín pro Gabču

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 457 kJ /
1 543 kcal
Bílkoviny116,67 g
Tuky116,67 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 5,67 g
Sůl15,00 g
Sacharidy6,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelíny nakrájíme na osminky, ale klidně i na čtvrtky a každý kousek z řezných stran potřeme česnekem. Krok 2: Vkládáme do sklenice, vždy vrstvu Hermelínů, cibule, nakrájených oliv, nasekanou čili papričku, nasekaným čerstvým oreganem, provensálským kořením, snítkou kopru. Krok 3: Vrstvy opakujeme, až je sklenice plná. Krok 4: Nakonec zalijeme slunečnicovým olejem a dáme do chladu na několik dní.

Zveřejněno 19. 8. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Tento recept je můj, je to dárek pro dceřinu kamarádku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložený hermelín pro Gabču

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQPK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložený hermelín pro Gabču

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQPK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

hankak jsem moc ráda, že zachutnal;-)

Tento receptík je moc dobrý....už jsem ho dělala několikrát a vždycky brzo zmiznou..mnamka je to největší.Posílám bodíka:-K:-K:-K:-K

mám asi 5ks hermelínů a chci je naložit.sedím u kompu a hledám a hledám ,ale tenhle receptík je moc fajn.díky.končím u jdu kuchtít.posílám bodíček:-)

Tak toto mi včera uniklo. Jani , paráda a plusík už letí:yes:

Jani!!paráááda :yes::-8

janko, přesně to řekla spagetka. Můžeš to konzumovat za 3 dny, ale když vydržíš týden i víc, nemá to chybu!!:-p

Janka - nejsem autorka - ale čím déle to vydržíš tím líp, jenže u nás už po 4 dnech to jaksi zmizí ....:-(:-D:yes:Je proto dobré, pokud to dávám jako dáreček, už to darovat alespon těch 5 dní naložené :yes:
A drahé to nemusí být, pokud využiješ různé akce, což dělám já - v albertu a celkem to jde ..

Je to opradu hezký a také drahý dáreček;-) jak dlouho má být naložený:-?

s tymi olivami to bude skvele...pekny poharicek +

:-8:-8 Tak to jsem ráda, market!!:-)

Jani R. - tak to je něco pro Toníka. :yes::yes::yes: +;-)

Kamarádka bude mít z dárku radost:yes:

Moc všem děkuji. My víme, že Gábinka bude mít taky velikou radost.:-)

Já jsem ,,sýrová":-8 a takové mňamky já můžu...Mám ráda veškeré sýry a všechny jeho úpravy a použití. Ale obsah tuku to je děs:-D Dávám bodík:yes:

Slintám blahem jen nad fotkami.:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
naložený hermelín, jak naložit hermelin, nalozeny hermelin recept, hermelín, jak dlouho má být naložený hermelín, hermelín naložený, recept naložený hermelín, recept na naložený hermelín, naložené hermelíny, nalozeni hermelinu, recepty naložený hermelín, hermelín recept, naloženy balkánský sýr, nakládaný hermelí, nakládaný hermelín recept, naložený losos, jak dlouho mit nalozeny hermelin, hermelín naložení, jak dlouho naložený hermelin, nakládaný balkánský sýr s hermelínem

Suroviny:
sýr hermelín, cibule, olivy zelené, chilli paprika čerstvá, česnek, koření oregáno čerstvé, koření provensálské, kopr, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu