Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 789 kJ /
667 kcal
Bílkoviny26,12 g
Tuky30,71 g
Vláknina16,45 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy65,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkev a petržel nakrájíme na kostičky. Pórek nakrájíme na malé kousky a cibuli nadrobno. Krok 2: Na oleji s máslem orestujeme cibuli a přidáme ostatní zeleninu.
Orestujeme na skus. Nakonec osolíme a opepříme. Krok 3: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozšťoucháme. Přidáme cibuli, kterou jsme jemně nakrájeli a orestovali na sádle. Přidáme ještě nasekanou petrželku a promícháme. Krok 4: Podáváme s volským okem.

TIP: Jak skladovat vejce

Zveřejněno 7. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkRkx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkRkx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mrkev, petržel, pórek, cibule, olej, máslo, sůl, pepř, brambory, sůl, cibule, sádlo, petrželka, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu