Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé na zázvoru a česneku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min +marinování

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava, +marinování)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vajce vidličkou rozšľaháme s korením, chilli, kari a soľou. Krok 2: Vaječnou zmesou potrieme kocky filé z oboch strán a necháme asi 4 hodiny v chladničke odstáť. Krok 3: Na oleji smažíme filé z oboch strán dozlata. Potom ho vyberieme a udržiavame v teple. Krok 4: Do výpeku pridáme maslo a na slabšom plameni ho necháme rozpustiť.
K tuku pridáme nakrájanú cibuľu a na malé kocky narezanú papriku, Smažíme asi 3 minúty. Krok 5: Potom pridáme nastrúhaný chren a na plátky narezaný cesnak.
Ešte smažíme, kým sa cesnak nerozvonia. Krok 6: Filé podávame s kuskusom, ryžou alebo pečenými zemiakmi a prelejeme zeleninovou zmesou.

TIP: Jak připravit kuskus

Zveřejněno 9. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé na zázvoru a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6npn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé na zázvoru a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6npn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
filet rybí, cibule, paprika, česnek, vejce, zázvor, koření kari, chilli, máslo, pepř, sůl, olej

Přidat fotografie receptu