Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 895 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,54 g |
Tuky | 18,26 g |
Vláknina | 43,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 132,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky olúpeme a uvaríme v osolenej vode na 80%. Ak sú zemiaky väčšie, rozkrojíme ich, kúsky však musia byť väčšie.
Krok 2: Fazuľku uvaríme v osolenej vode zvlášť, taktiež na 80%.
Krok 3: Medzitým si pripravíme artičoky, ktoré necháme odkvapkať a podľa ich veľkosti ich delíme na štvrtky alebo polovice.
Krok 4: Papriku očistíme a narežeme na kúsky cca 2x2cm. Zemiaky a fazuľku ocedíme.
Krok 5: Na panvici na rozpálenom oleji orestujeme zemiaky a papriku.
Krok 6: Restujeme kým sa nezačnú zemiaky a paprika opekať do hneda. Potom pridáme fazuľu, koreniny a pretlačený cesnak.
Krok 7: Dobre premiešame a opäť chvíľku opekáme. Prilejeme vývar, pridáme artičoky a necháme chvíľu dusiť za občasného miešania, aby sa artičoky zohriali a aby sa väčšina vývaru vyparila. Jedlo nemá mať šťavu.
Zveřejněno 24. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pestrá fazolková pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xo9k
Moje poznámka
Pestrá fazolková pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xo9k
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 2 hodinami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 12 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 2 hodinami
Plněné ořechy
Handour před 2 hodinami
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 3 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 3 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 3 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 3 hodinami
Tématické fráze:
artičoky fotky,
artičoky,
pestrá pánev,
valašské hnízdo,
artičoky recepty,
jídlo valašské hnízdo,
artičoky - recepty,
pestrá fazolová pánev,
fazolková pizza,
"valašské hnízdo" recept,
recept valašské hnízdo,
artičoky nápoje,
pestrá jídla,
recept na artičoky v oleji,
"pizza pánev recepty",
červené fazole v konzervě s vepřovým masem,
pestrá zeleninová jídla,
vaření s artičoky,
recepty articoky,
artičoky v konzervě
Suroviny:
brambory,
fazolky zelené,
sůl,
artyčoky,
paprika čerstvá červená,
olej,
majoránka,
česnek,
pepř,
paprika sušená pálivá,
vývar
Komentáře (1)