Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 972 kJ / 2 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,17 g |
Tuky | 100,04 g |
Vláknina | 22,28 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 13,08 g |
Sacharidy | 294,62 g |
Postup přípravy
Do mísy prosijeme mouku a smícháme se solí. Přidáme nakrájené rohlíky, žloutky a mléko. Promícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Krok 6: 4 hrnky dobře vytřeme olejem a naplníme těstem. Plníme trochu pod okraj, těsto nabude. Krok 7: Vložíme do hrnce, přilijeme vodu do poloviny oušek a vaříme pod poličkou 30 minut. Ostrým nožem pak knedlíky opatrně uvolníme a vyklopíme.
Zveřejněno 17. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na černo a hrnkové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2rW
Moje poznámka
Králík na černo a hrnkové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2rW
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 11 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Suroviny:
králík,
slanina,
sůl,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
vývar masový,
sádlo,
povidla švestková,
šťáva citronová,
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
rohlík,
vejce,
olej
Komentáře (6)