Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka s obědem a večeří v jednom hrnci

Vyzkoušejte recept, kde si během pár hodin připravíte bohaté obědy i večeře na několik dní. Měkké hovězí, šťavnaté kuřecí, lahodné brambory a silný vývar můžete připravit v jednom hrnci a zcela bez práce.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 125 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 120 min

125 min (5 min příprava + 120 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: V jednom hrnci dáme vařit všechny suroviny najednou. Koření vložíme do sítka. Krok 2: Po změknutí masa a ostatních surovin vznikou 3 různá jídla. Krok 3: Můžeme podávat hovězí z vařeným bramborem a tatarkou a vařená kuřecí vrchní stehna, která doplníme pečivem či jinou rychlou přílohou. Krok 4: Z vývaru můžeme udělat skvělou polévku s nudlemi, kapáním nebo jako základ dalšího pokrmu.

TIP: Jak využít vývar?

Zveřejněno 28. 1. 2023

Poznámka autora Chlebajez

Ahoja všem, naprostý průlom jednoduchého vaření v jedno hrnci, kdy získáš kotel polévky a dva chody hotového jídla za "babku". Jedná se o synergické jídlo, kde se suroviny navzájem podporují k dosažení znamenitému výsledku. S počtem strávníků se pouze násobí počet surovin. Vhodné pro velkou sešlost, ale i vaření pro dva s úsporou času u plotny.

Vložíš, škrtneš a máš 3 hodiny volno. Získáš skvělou polévku a dva obědy a dvě večeře. Nevěříš? Jde to. Mrkni se jak je to jednoduché.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s obědem a večeří v jednom hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r8KP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s obědem a večeří v jednom hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r8KP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Merylas (moderátorka): Merylas (moderátorka): Inu děkuji za informaci a zároveň skvělou radu. Něco podobného dělám na indukčním vařiči, ale ouha max 3 hodiny. Vařením jsem posedlý, protože jsme si museli uvařit na letišti na vojně. Tak když od dva dny neuvařím jsem celý nesvůj. Jinak příprava stravy mi přijde jako jedna z nejsmysluplnějších činností, hned po lásce ve všeobecném pojetí k lidem, věcem, surovinám, rostlinám prostě k celému vesmíru...

Chlebajez: Dobře. :-) Pomalý hrnec je elektrický hrnec na vaření při nízké teplotě a jídlo se v něm vaří poměrně dlouho. Můžete počíst tady: nebo i tady
. :-K

Merylas (moderátorka): jsem blonďák, navíc chlap. Co se tedy rozumí pomalým hrncem? Klidně recept překategorizujte. Děkuji:-)<3:-*

Merylas (moderátorka): Doba vaření podle plátků hovězího.

Chtěla bych se zeptat, tento pokrm opravdu připravujete v pomalém hrnci? Recept jste to této kategorie zařadil. Ale za 120 minut určitě uvařeno nebude.
Děkuji.

Suroviny:
maso hovězí, stehno kuřecí, brambory, petržel, mrkev, celer, cibule, houby mražené, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl

Přidat fotografie receptu