Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem, který dodá vůní. Poprášíme cukrem a máme hotovo.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 866 kJ / 4 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,34 g |
| Tuky | 207,82 g |
| Vláknina | 30,84 g |
| Cholesterol | 825 mg |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 655,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm69
Moje poznámka
Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm69
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 3 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 4 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 52 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 2 hodinami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 3 hodinami
Suroviny:
mléko,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
sůl,
pudink čokoládový,
kakao holandské,
mléko,
cukr krupice,
máslo,
rum,
máslo
Komentáře (26)