Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinky s králičími játry a volským okem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 kusů

6kusů

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 793 kJ /
668 kcal
Bílkoviny53,06 g
Tuky45,53 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 602 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na trošce oleje orestujeme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájená játra. Orestujeme je, osolíme a opepříme. Krok 2: Krajíce chleba rozkrojíme na půlky a opečeme na oleji nebo nasucho v topinkovači. Krok 3: Topinky mírně osolíme a potřeme česnekem. Krok 4: Na pánvi mírně opečeme slaninu a uděláme volská oka. Krok 5: Topinky poklademe játry, slaninou a vejci.

Zveřejněno 12. 3. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinky s králičími játry a volským okem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6ZVK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinky s králičími játry a volským okem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6ZVK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Děláš chutě,mňam:-QKráličí játra míváme jen při koupi z domácího chovu,už jsme ho dlouho neměli:-(

:-)<3:yes::yes: ty mi děláš chutě - kde ale vzít králičí játra , když jsme bydleli na vsi nebyl problém a dělávala jsem je často , ještě jsem přidávala podle babičky hřebíček - úžasně voněla :-K

Suroviny:
chléb, olej, česnek, sůl, pepř, játra králičí, cibule, slanina anglická, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu