Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filipínský rybí salát Kinilaw

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Svatikmnamka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min bez doby macerování

20 min (20 min příprava, bez doby macerování)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 510 kJ /
600 kcal
Bílkoviny117,45 g
Tuky4,05 g
Vláknina7,71 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy21,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Steaky z tuňáka nakrájíme na kostičky asi 1x1x1 cm.
Zalijeme octem a necháme 40-60 minut macerovat. Krok 2: Poté ocet slijeme, přidáme kokosový krém, nakrájenou cibuli, nakrájenou chilli papričku, nastrouhaný nebo nadrobno nakrájený zázvor. Zakapeme šťávou z limetky (Filipínské calamansi je top, ale je špatně dostupné). Krok 3: Přidáme sůl, pepř a cukr (opět podle chuti), nálev si dochutí každý podle své představy.
Vše promícháme a dáme do lednice minimálně na 3 hodiny odležet. Krok 4: Můžeme, ale nemusíme, přidat papriku, okurku nebo rajčátka bez semínek.

TIP: Ryby v kuchyni

Zveřejněno 16. 3. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filipínský rybí salát Kinilaw

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/736vQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filipínský rybí salát Kinilaw

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/736vQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

:-)<3:yes::yes: zajímavý salát, ráda zkouším cizí kuchyně, díky za recept :-K

Suroviny:
tuňák, ocet, cibule červená, krém kokosový, chilli paprika čerstvá, zázvor, šťáva limetková, sůl, pepř, cukr, rajče

Přidat fotografie receptu