Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelný salát s křenem a jablkem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 423 kJ /
579 kcal
Bílkoviny18,56 g
Tuky18,04 g
Vláknina32,39 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 290 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy69,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelí, mrkev, celer (syrový) a oloupané jablko nastrouháme na hrubém struhadle. Krok 2: Promícháme se solí a pepřem. Přidáme nakrájenou jarní cibulku a nasekanou petrželku. Krok 3: Dále přidáme křen se smetanou, hořčici, olej, cukr a citronovou šťávu. Krok 4: Vše promícháme a necháme alespoň hodinu uležet v lednici.

TIP: Podzimní zeleninové saláty

Zveřejněno 18. 3. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný salát s křenem a jablkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYgrQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný salát s křenem a jablkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYgrQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

RubyRom: Aha, tak to ani neznám. Děkuji za radu… 🙂 Hezký večer… 🍀

Moanka: používám naložený ve smetaně, koupený a je výborný.

:-)<3:yes::yes: pěkný salátek , máme také rádi :-K

Mňam. To by mohlo být dobré. 😋👌 Ukládám si. 🧡 A prosím, mohu použít i křen naložený, nebo nutno čerstvý? Díky. A přeji hezký den… 🍀🌻

Suroviny:
zelí bílé, bulva celerová, jablko, sůl, pepř, mrkev, smetana, hořčice plnotučná, petrželka, cibulka jarní, citron, cukr, olej olivový

Přidat fotografie receptu