Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 779 kJ / 1 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 110,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s volským okem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRqqP
Moje poznámka
Vepřová panenka s volským okem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRqqP
Nejnovější recepty
Vepřová kýta na žampionech a okurkách
Přidáno před 5 hodinami
Řezy s kaštanovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se slaninou a vínem
Přidáno 23. 10. 2024 14:00
Kuřecí rolky s mletým masem a sýrem
Přidáno 23. 10. 2024 13:41
Pizza z cottage placky pro děti
Přidáno 23. 10. 2024 09:53
Kapustové knedlíčky v kuřecím vývaru
Přidáno 22. 10. 2024 20:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Náš život s celiakií: Záludnosti bezlepkového pečení aneb Když se těsto trhá nebo srazí
Plněné papriky: Báječně chutnají se směsí správně ochuceného mletého masa, vařené rýže a s lahodnou rajskou omáčkou
Pořiďte si jedinečný kalendář na rok 2025 se slevou: Toprecepty.cz nabízí za 59 Kč inspiraci k vaření i pomocníka s časem
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka na houbách
keks50@seznam.cz před 20 minutami
Filety z aljašské tresky na másle
Valis před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja před 4 hodinami
Řízky z uzeného hovězího jazyka
vladhn před 5 hodinami
Čínská kuchyně: Kachna na pekingský způsob
pvlas57 před 5 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Hovez81 před 5 hodinami
Zapékané vepřové plátky s anglickou slaninou a sýrem
jtrecepty před 17 hodinami
Svěží dvoubarevné dortíky
wimra před 17 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
wimra před 17 hodinami
Houbový kuba
Moanka před 18 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
vejce,
olej rostlinný,
koření,
sůl,
pepř,
zelenina
Komentáře (1)