Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškotová roláda s jablky I.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 425 kJ /
1 775 kcal
Bílkoviny43,47 g
Tuky66,84 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 823 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy239,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka nastrouháme a poklademe na plech s pečicím papírem. Posypeme skořicovým cukrem. Krok 2: Vejce s cukrem ušleháme do pěny, šleháme alespoň 15 minut. Na závěr vešleháme olej, kůru a přidáme sůl. Do ušlehané pěny ručně vmícháme prosátou mouku s kypřicím práškem. Krok 3: Těsto rovnoměrně nalijeme na jablka a vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 200 °C asi 10 minut. Krok 4: Po upečení položíme na piškot pečicí papír a přiklopíme válem. Pomocí válu plech obrátíme a odstraníme pečicí papír z jablek. Pak horké stočíme do rolády a necháme vychladnout.

TIP: Oblíbené recepty na piškotovou roládu

Zveřejněno 8. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškotová roláda s jablky I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZQO9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškotová roláda s jablky I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZQO9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jablko, cukr skořice, vejce, cukr, mouka hladká, olej, sůl, prášek do pečiva,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu