Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tokajský guláš

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 749 kJ /
1 135 kcal
Bílkoviny112,45 g
Tuky61,71 g
Vláknina9,72 g
Cholesterol 448 mg
Sodík 2,74 g
Sůl6,70 g
Sacharidy27,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme. Krok 2: Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Krok 3: Máslo rozehřejeme a vložíme na něj zeleninu a krátce orestujeme. Krok 4: Maso pokrájíme na kostky a přidáme k zelenině a podusíme. Osolíme, opepříme a přidáme zelí a mletou sladkou papriku. Podlijeme vývarem a vaříme doměkka. Krok 5: Kysanou smetanu dáme do misky a přidáme naběračku guláše. Dobře promícháme a vlijeme do guláše. Prohřejeme a podáváme.

Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky

Zveřejněno 9. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tokajský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJLZ3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tokajský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJLZ3

Marie

Komentáře (1)

:-)<3:yes::yes: to by mi chutnalo, mám ráda segedín a je to podobné :-K

Suroviny:
ramínko vepřové, rajče, paprika, zelí kysané, paprika sušená sladká, sůl, pepř, máslo, vývar masový, smetana kysaná

Přidat fotografie receptu