Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 274 kJ / 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,57 g |
| Tuky | 23,80 g |
| Vláknina | 31,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 38,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brokolicu rozoberieme na ružičky a v pare alebo v trošičke vody povaríme 3 minúty.
Necháme vychladnúť. Krok 2: Kapustu nakrájame na menšie časti a kapiu na malé kocky. Krok 3: Do misy dáme kapustu, kapiu a brokolicu. Krok 4: Pridáme olej, strúhaný zázvor, prelisovaný cesnak a soľ. Krok 5: Opatrne premiešame a necháme v chlade chvíľu odstáť.
Necháme vychladnúť. Krok 2: Kapustu nakrájame na menšie časti a kapiu na malé kocky. Krok 3: Do misy dáme kapustu, kapiu a brokolicu. Krok 4: Pridáme olej, strúhaný zázvor, prelisovaný cesnak a soľ. Krok 5: Opatrne premiešame a necháme v chlade chvíľu odstáť.
Zveřejněno 12. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z kyselého zelí a brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBLrN
Moje poznámka
Salát z kyselého zelí a brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBLrN
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 30 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 1 hodinou
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 20 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 20 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 26 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 31 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Suroviny:
brokolice,
zelí kysané,
kapie sterilovaná,
zázvor,
olej olivový,
česnek,
sůl
Komentáře (1)