Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový plátek s fazolkami

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 113 kJ /
266 kcal
Bílkoviny12,70 g
Tuky3,20 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky mäsa z oboch strán okoreníme kurkumou so soľou. Krok 2: Na oleji ich dobre opečieme z oboch strán. Krok 3: Na troche oleja restujeme nakrájané fazuľky a na malé kocky narezanú papriku asi 10 minút.
Osolíme. Krok 4: Plátok mäsa podávame so zeleninou.
Prílohu zvolíme podľa chuti.

TIP: Fazolky - oblíbené recepty

Zveřejněno 19. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový plátek s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kxQj

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový plátek s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kxQj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plátek vepřový, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, kurkuma, sůl, olej

Přidat fotografie receptu