Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem

Sezóna čerstvých a lehce pálivých ředkviček pomalu klepe na dveře. Kdo by nemiloval čerstvě vytaženou ředkvičku přímo ze záhonu. Z takových pak vytvoříte tuto lahodnou a šťavnatou pomazánku s pomazánkovým máslem. Na čerstvém pečivu bude skvělá!

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 700 kJ /
884 kcal
Bílkoviny51,80 g
Tuky63,83 g
Vláknina9,04 g
Cholesterol 129 mg
Sodík 1,63 g
Sůl3,67 g
Sacharidy22,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky omyjeme, osušíme a nastrouháme nahrubo. Několik ředkviček si necháme na ozdobu. Krok 2: Do nastrouhaných ředkviček přidáme najemno nakrájenou cibuli, pomazánkové máslo, majonézu, sýr, sůl, pepř a nasekanou pažitku. Krok 3: Vše promícháme a podáváme s čerstvým pečivem. Dozdobíme plátkem ředkvičky.

TIP: Rady a tipy na oblíbené zdobení z ředkviček

Zveřejněno 5. 5. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr1j8

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kr1j8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

tara23: Děkuji, mám radost. :-K

pomazánka vyřešila dnešní večeři. Namazala jsem jí na veku, moc nám chutnala

:-)<3:yes::-K moc dobrá

Suroviny:
ředkvičky, pomazánkové máslo, cibule, majonéza, sýr tavený, sůl, pepř mletý, pažitka

Přidat fotografie receptu