Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.
Jednou za čas je i pro tělo dobré oživit náš standardní jídelníček a vyzkoušet třeba takový vegetariánský guláš. Tento recept je na guláš z hlívy ústřičné, rajčat a žampionů. Jako křupavý komponent jsou zde použity loupané mandle.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 669 kJ / 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,07 g |
Tuky | 31,62 g |
Vláknina | 28,65 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN741
Moje poznámka
Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN741
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 8 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cibule,
rajče,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
sádlo,
kmín drcený,
česnek,
sůl,
pepř,
mandle,
máslo,
žampióny,
kapie,
škrob kukuřičný,
petrželka
Komentáře (6)