Koláč z kynutého těsta s revení
Řapíky listů reveně kadeřavé známe pod názvem rebarbora a používáme je do moučníků, knedlíků a zavařenin. Tentokrát z nich připravíme kynutý koláč posypaný drobenkou, kterou ochutíme trochou skořice.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Moje poznámka
Koláč z kynutého těsta s revení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ6
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 2 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 11 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 14 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 14 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 15 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 16 hodinami
Domácí perník
KlaraVaj před 20 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč,
kynuté koláče,
kynutý koláč s rebarborou,
kynutý koláč z domácí pekárny,
těsto na koláče z domácí pekárny,
testo na kolac,
kynutý koláč v pekárně,
těsto na koláče z pekárny,
těsto na koláč z domácí pekárny,
recept kynuté koláče,
kynuty kolač jako květina,
kynuty koláč z pekárny,
recepty kynute kolače,
těsto na koláč z pekárny,
testo na kolace,
pletený čokoládový koláč,
kynuty jablečný koláč,
kynutý koláč květina,
domácí koláče kynuté,
kynute kolace z domaci pekarny
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr písek,
mléko,
mouka sojová,
vejce,
tuk,
tuk,
rebarbora,
mouka polohrubá,
tuk rostlinný,
cukr písek,
skořice mletá
Komentáře (5)