Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové šišky se sýrem Grana Padano

Zbyly vám uvařené brambory a chcete je využít? Zkuste obalované smažené bramborové šišky. Použitý sýr, mrkev a cibule je ochutí, smažený obal dodá křupavost. Když je na talíři doplníte domácí tatarskou omáčkou, budete mít kompletní jídlo.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 15 kusů

15kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 035 kJ /
964 kcal
Bílkoviny46,15 g
Tuky57,13 g
Vláknina12,19 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 1,36 g
Sůl3,31 g
Sacharidy61,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařené brambory rozmačkáme nebo najemno nastrouháme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, najemno nastrouhanou mrkev a sýr, vejce, sůl, pepř a mouku podle potřeby. Krok 2: Propracujeme těsto a tvoříme stejně velké válečky. Obalíme v trojobalu a usmažíme. Krok 3: Necháme je na ubrousku okapat a podáváme s tatarskou omáčkou.

TIP: Nejlepší recepty na tatarskou omáčku

Zveřejněno 9. 7. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové šišky se sýrem Grana Padano

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPwXR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové šišky se sýrem Grana Padano

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPwXR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

:-):yes: máš je moc pěkné, viděla jsem je před delší dobou v nějakém časopisu a hned jsem je zkusila . žádné nadšení ale nebylo tak jsem je víckrát nedělala ( ani tak pěkné jsem je neměla):-K

Suroviny:
brambory, vejce, mrkev, cibule červená, sýr grana padano, sůl, pepř mletý, mouka hladká, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, tatarská omáčka

Přidat fotografie receptu