Vepřové špízy s klobásou a zeleninou z pomalého hrnce
Pomalý hrnec je zde netradičně použit na přípravu špízů, které obvykle připravujeme grilováním nebo opékáním. Špízy z pomalého hrnce jsou dokonale měkké a bez karcinogenních látek vznikajících z připáleného tuku.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 688 kJ / 1 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,95 g |
Tuky | 31,82 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 243 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 67,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové špízy s klobásou a zeleninou z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZq7R
Moje poznámka
Vepřové špízy s klobásou a zeleninou z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZq7R
Nejnovější recepty
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 1 hodinou
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 2 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 17 hodinami
Rybí kari s kapustičkami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 12 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 13 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 14 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 14 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 15 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 15 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 16 hodinami
Domácí perník
KlaraVaj před 19 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
klobása,
cibule,
paprika,
brambory,
olej,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl,
voda,
máslo,
Komentáře (4)