Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Segedínský guláš se tradičně dělá z vepřového masa. Tento recept je však založen na jemnějším a méně tučném krůtím mase. Výhodou je také vaření v pomalém hrnci, který se prakticky postará o nejdelší část přípravy. A ke guláši pak nesmí chybět knedlík.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 608 kJ / 3 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,42 g |
Tuky | 195,09 g |
Vláknina | 35,27 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 5,63 g |
Sůl | 13,75 g |
Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
Moje poznámka
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
Nejnovější recepty
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 18 minutami
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 18 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 23 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno 31. 3. 2025 09:18
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno 31. 3. 2025 09:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový perník nadýchaný
Jířa Gerlová před 55 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Aluse81 před 1 hodinou
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Ajca1 před 1 hodinou
Lilková směs na dva způsoby (na toasty nebo karbanátky)
ZboSy před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Kamice před 3 hodinami
Krkovička z trouby
lunav1 před 4 hodinami
Bramborové špecle
ZboSy před 5 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 6 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 15 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 17 hodinami
Suroviny:
maso,
zelí sterilované,
cibule,
špek,
vývar masový,
sádlo,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
smetana 12%,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (9)