Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčkové chlebíčky s přelivem

Kdo by nemiloval chlebíčky s vejcem! V lahůdkách jsou vždy první vyprodané. Zde je do majonézy přidán kečup, který jejich barvu zrůžoví. Spolu s ozdobou z červené cibule a petrželky se stanou atrakcí prostřeného stolu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min Bez doby vaření vajec

20 min (20 min příprava, Bez doby vaření vajec)

Suroviny pro 10 kusů

10kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 136 kJ /
989 kcal
Bílkoviny46,02 g
Tuky80,07 g
Vláknina4,34 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,80 g
Sacharidy19,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vajíčka nakrájíme kráječem na plátky. Plátky veky potřeme máslem. Krok 2: Majonézu smícháme s kečupem, špetkou soli a pepře. Krok 3: Namazanou veku poklademe kolečky vajec a navrstvíme ochucenou majonézu. Krok 4: Dozdobíme drobně nakrájenou cibulí a petrželkou.

TIP: Zdobení chlebíčků a jednohubek - tipy a rady

Zveřejněno 3. 9. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčkové chlebíčky s přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR2xY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčkové chlebíčky s přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR2xY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Výborné chlebíčky, chutnaly by mi :-K:yes:

<3 děláme často a podobně, jen více nám chutnají vajíčka na chlebu než na vece a přeliv jen z tatarky bez jakéhokoliv ochucení. ;-)

:-)<3:yes::yes: Takové mám moc ráda mňam :-K

Suroviny:
vejce, majonéza, kečup sladký, máslo, veka, cibule červená, petrželka, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu