Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí dráček

Pod názvem "Kuřecí dráček" se skrývá minutková pikantní kuřecí směs s paprikami, okořeněná tymiánem a chilli olejem. Pokrm nenáročný na přípravu máte do půlhodiny hotový a s vychlazeným pivem bude chutnat ještě lépe.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 24 min Doba přípravy: 12 min Doba tepelné úpravy: 12 min

24 min (12 min příprava + 12 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 613 kJ /
624 kcal
Bílkoviny17,87 g
Tuky9,90 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,20 g
Sacharidy100,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V pánvi na rozpáleném olivovém oleji pomalu vyškvaříme špek na kostičky do hněda. Krok 2: Papriky a maso nakrájíme na proužky a nudličky, přelijeme octem, sójovou omáčkou a chilli olejem. Přidáme pivo, tymián a promícháme. Krok 3: K vyškvařenému špeku přidáme směs masa a paprik, restujeme do měkka. Krok 4: Pokrm můžeme podávat s pivem, krajícem chleba, bramborem, rýží nebo hranolkami.

TIP: Vaříme s pivem - oblíbené recepty

Zveřejněno 26. 9. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí dráček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNjv6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí dráček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNjv6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řízky kuřecí, paprika čerstvá červená, cibule, ocet balsamiko, omáčka sojová, olej chili, tymián, pivo světlé, špek, olej olivový

Přidat fotografie receptu