Pikantní hovězí krk jalapeňos
Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky jalapeňos tak, aby dodaly říz, ale nespálily nám chuťové pohárky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 336 kJ / 2 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,63 g |
Tuky | 182,83 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 92,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k85A
Moje poznámka
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k85A
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 23 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 11 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 23 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
sádlo,
paprička jalapeňos,
česnek,
kapie,
mrkev,
pórek,
celer,
víno,
vývar masový,
protlak,
hořčice,
škrob kukuřičný,
voda,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (3)