Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové labské kostky na červeném víně

Výhoda marinování masa je v tom, že maso lépe přijme chuť kořenící směsi a také se zkrátí jeho tepelná úprava. Zde je vepřové maso doplněno o okurku a barevné papriky, které nejen že zvětší objem porce, ale také lahodí oku.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min Bez doby marinování

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava, Bez doby marinování)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 001 kJ /
717 kcal
Bílkoviny55,20 g
Tuky39,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 127 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,10 g
Sacharidy20,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle pražíme vepřové kostky z prorostlé kýty marinované ve worcestru a sójové omáčce. Po zatažení podlijeme červeným vínem a necháme odpařit. Krok 2: Nakrájenou papriku červenou, žlutou a okurku blanšírujeme cca 7 minut a přidáme k masu na pánvi a podlijeme slepičím vývarem. Dovaříme s lehkým zahuštěním Solamylu rozmíchaného v trošce vody. Krok 3: Podáváme jako předkrm bez přílohy

TIP: Způsoby zahušťování polévek, omáček a zeleniny - rady a tipy

Zveřejněno 3. 10. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové labské kostky na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6l3V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové labské kostky na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6l3V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kýta vepřová, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sádlo, víno červené, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, okurka salátová, rukola, solamyl, vývar drůbeží

Přidat fotografie receptu