Vepřové labské kostky na červeném víně
Výhoda marinování masa je v tom, že maso lépe přijme chuť kořenící směsi a také se zkrátí jeho tepelná úprava. Zde je vepřové maso doplněno o okurku a barevné papriky, které nejen že zvětší objem porce, ale také lahodí oku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
Tuky | 39,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 20,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové labské kostky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l3V
Moje poznámka
Vepřové labské kostky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l3V
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 39 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 9 minutami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 36 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 39 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 48 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 1 hodinou
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 2 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
sádlo,
víno červené,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
okurka salátová,
rukola,
solamyl,
vývar drůbeží
Komentáře