Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí pomazánka "alá Karl"

Kvalitní rybí pomazánka je chutná a zdravá. Rybí maso musí být znát a nebýt přehlušeno ostatními surovinami. Přesně takovou výbornou a sytou si můžete přichystat podle našeho receptu. Doplňte ji křupavým čerstvým pečivem a skvěle si pochutnáte.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

karpl69 karpl69

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 152 kJ /
992 kcal
Bílkoviny65,31 g
Tuky69,62 g
Vláknina5,58 g
Cholesterol 643 mg
Sodík 4,04 g
Sůl9,67 g
Sacharidy24,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce uvaříme na tvrdo. Cibuli nakrájíme nadrobno. Krok 2: Do mísy dáme změklé máslo, tavený sýr, majonézu, hořčici, tvaroh, cibuli, koření a olej ze sardinek. Vidličkou vše řádně promícháme. Potom přidáme sardinky a tuňáka a opět vše promícháme. Krok 3: Vychladlé vejce oloupeme a najemno nakrájené přidáme k pomazánce a naposledy řádně promícháme. Krok 4: Hotovou pomazánku necháme odpočinout v lednici, nejlépe přes noc, ale stačí cca 2 hodiny. Podáváme s pečivem.

Rybí pomazánky - oblíbené recepty

Zveřejněno 21. 10. 2023

Poznámka autora karpl69

Použity sardinky Giana a majonéza Hellmann's.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí pomazánka "alá Karl"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk2J4

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí pomazánka "alá Karl"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk2J4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sardinky v oleji, tuňák v oleji, cibule, vejce, majonéza, hořčice plnotučná, tvaroh, sýr tavený, sůl, pepř mletý, koření na ryby, máslo

Přidat fotografie receptu