Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurtská rychlovka

Frankfurtskou polévku připravíme snadno a rychle z pár surovin, které možná najdeme i doma v zásobách. Cibulový základ osmažený na sádle, párky a sladká paprika dodávají této polévce příjemnou chuť a majoránka na závěr polévku provoní.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 21 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 14 min

21 min (7 min příprava + 14 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 886 kJ /
690 kcal
Bílkoviny20,78 g
Tuky56,89 g
Vláknina6,24 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,43 g
Sacharidy22,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme nakrájený párek a osmažíme. Krok 2: Rozmícháme mouku s paprikou a pepřem a za stálého míchání směs nasypeme do hrnce, kde ještě chvíli mícháme. Krok 3: V hrnku rozmícháme smetanu s vodou a solí, přilijeme a necháme vařit. Před koncem vaření do polévky rozemneme trochu majoránky a prolisujeme stroužek česneku. Krok 4: Podáváme s rohlíkem.

TIP: Další oblíbené polévky

Zveřejněno 27. 10. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Frankfurtská rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZqLr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Frankfurtská rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZqLr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

magdalenka: Magdalenko jedna lžíce stačí, hlavně podle citu k množství. Ano stačí<3

Stačí 1 lžíce smetany? Dík.

Suroviny:
párky, cibule, smetana, paprika sušená sladká, sádlo, mouka hladká, pepř, česnek, voda, sůl, majoránka

Přidat fotografie receptu