Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše haše

Masová kaše je pro mnohé vzpomínkou na školní jídelnu. Avšak doma si ji můžete připravit podle tohoto receptu. Uvařené maso semelete s cibulí, česnekem, kořením a žloutky. Vytvořenou směs pak prohřejete s vývarem a cibulkou.

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 187 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 180 min

187 min (7 min příprava + 180 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 713 kJ /
1 126 kcal
Bílkoviny113,08 g
Tuky64,57 g
Vláknina11,37 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,52 g
Sacharidy21,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ořez uvaříme do měkka a poté jej nameleme spolu s česnekem a kouskem cibule. Do směsi zamícháme koření, žloutky, pepř a sůl. Krok 2: Na pánvi necháme na sádle osmažit cibulku a poté k ní přidáme masovou směs a společně je prohřejeme podlité odloženým vývarem z ořezu. Krok 3: Podáváme s pečivem.

TIP: Dělení hovězího masa. Přední bývá šťavnatější, zadní libové

Zveřejněno 3. 11. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naše haše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Bon

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naše haše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Bon

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
svíčková falešná, cibule, česnek, žloutek, koření grilovací, sádlo, vývar masový, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu