Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k němu originální citronový kaviár.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 832 kJ / 3 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,60 g |
Tuky | 293,22 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 464 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 27,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
Moje poznámka
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 8 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 14 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 16 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 19 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 7 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 8 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 10 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 10 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 10 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 10 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 10 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 10 hodinami
Suroviny:
candát,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
ghee,
máslo,
tymián čerstvý,
citron,
šťáva citronová,
voda,
cukr,
želatina,
olej,
voda
Komentáře (13)