Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý fazolový salát s křenem

Tento zapomenutý skvost studené kuchyně určitě vyzkoušejte. Fazole můžete použít doma uvařené, jednoduší je použít bílé fazole konzervované. Křenové fazole, chcete-li fazolový salát, je nejlepší konzumovat na druhý den, až se odleží.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 479 kJ /
1 788 kcal
Bílkoviny17,08 g
Tuky175,79 g
Vláknina26,38 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 2,53 g
Sůl6,05 g
Sacharidy22,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazole slijeme z plechovky necháme okapat. Krok 2: Přidáme nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájený salám a rajčátka. Krok 3: V misce smícháme tatarku, sůl, pepř a citronovou šťávu. Přidáme do salátu a promícháme. Krok 4: Podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Luštěninové saláty - oblíbené recepty

Zveřejněno 9. 1. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý fazolový salát s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBP7Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý fazolový salát s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBP7Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazole, cibule, salám šunkový, krenex, tatarská omáčka, rajče cherry, sůl, pepř mletý, cukr, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu