Drožďová polévka s vločkami a haluškami
Polévek není nikdy dost. Tahle drožďová se zeleninou, ovesnými vločkami a "haluškami" vás zahřeje i zasytí. Vzhledem k použitým energeticky a výživově bohatým surovinám ji můžete s klidným svědomím servírovat i k lehčí večeři.
Suroviny pro 1 litr
1litr
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 810 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,09 g |
Tuky | 47,24 g |
Vláknina | 15,84 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 585 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 75,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďová polévka s vločkami a haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gkE
Moje poznámka
Drožďová polévka s vločkami a haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gkE
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 1 hodinou
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 9 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 9 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 16 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 17 hodinami
Suroviny:
ghee,
cibule,
mrkev,
petržel,
droždí čerstvé,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
chilli,
vločky ovesné,
vývar masový,
vejce,
voda,
mouka hladká,
sůl,
petrželka,
Komentáře (4)