Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 368 kJ / 2 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 500,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jeřabinový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL4Z
Moje poznámka
Jeřabinový kompot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL4Z
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 43 minutami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 6 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 19 minutami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 47 minutami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 2 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 2 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 2 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 3 hodinami
Těstovinový salát
Maja77 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zavařování jeřabin,
černé jeřabiny kompot,
kompot z černé jeřabiny,
černé jeřabiny zavařování,
černá jeřabina kompot,
zavařování červených jeřabin,
červené jeřabiny recepty,
jak zavařit jeřabiny,
jeřabinový cukr,
zavařování černé jeřabiny,
jeřabiny zavařování,
červena jeřabina,
recepty z červených jeřabin,
jerabina cervena,
jeřabina černá kompot,
jeřabinová zavařenina,
jařabinový kompot,
jeřabina červená jedlá,
zavařenina z jeřabin,
kompot černé jeřabiny
Suroviny:
jeřabiny,
voda,
cukr,
koření hřebíček,
skořice celá
Komentáře (1)