Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jeřabinový kompot

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marta Marta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 368 kJ /
2 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy500,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jeřabiny propláchneme, necháme okapat, nasypeme je do čistých sklenic a zalijeme vychladlým nálevem. Krok 2: Nálev připravíme tak, že svaříme vodu s cukrem a kořením. Krok 3: Sklenice sterilujeme 20 minut při 80°C.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Poznámka autorky Marta

Zdroj: Lidové recepty

Cukru jsem dala o trochu méně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jeřabinový kompot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gL4Z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jeřabinový kompot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gL4Z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Tématické fráze:
zavařování jeřabin, černé jeřabiny kompot, kompot z černé jeřabiny, černé jeřabiny zavařování, černá jeřabina kompot, zavařování červených jeřabin, červené jeřabiny recepty, jak zavařit jeřabiny, jeřabinový cukr, zavařování černé jeřabiny, jeřabiny zavařování, červena jeřabina, recepty z červených jeřabin, jerabina cervena, jeřabina černá kompot, jeřabinová zavařenina, jařabinový kompot, jeřabina červená jedlá, zavařenina z jeřabin, kompot černé jeřabiny

Suroviny:
jeřabiny, voda, cukr, koření hřebíček, skořice celá

Přidat fotografie receptu