Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem
Rybičkové pomazánky můžeme připravit z mnoho různých druhů ryb. V tomto receptu použijeme tuňáka, ke kterému přidáme ricottu, mrkev, parmezán a tymián, který nám pomazánku krásně ovoní. Na kousku čerstvého pečiva bude chutnat jistě všem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,50 g |
Tuky | 66,62 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 241 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 27,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce smícháme ricottu, najemno nastrouhanou mrkev (dobrá je v pomazánce i nahrubo), najemno nastrouhaný parmezán a nasekaný tymián.
Krok 2: Tuňáka necháme okapat, rozmačkáme vidličkou a vmícháme ho do pomazánky. Můžeme ji trochu přisolit, ale opatrně, parmezán je dost slaný.
Krok 3: Pomazánku podáváme s dobrým pečivem.
Zveřejněno 8. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pKA
Moje poznámka
Tuňáková pomazánka s čerstvým tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pKA
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 7 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 10 minutami
Plněné ořechy
Handour před 21 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 46 minutami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 54 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 59 minutami
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
EvaCh před 2 hodinami
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
mrkev,
sýr ricotta,
sýr parmazán strouhaný,
tymián,
sůl
Komentáře (6)