Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustičky s maďarskou klobásou

Kapustičky podáváme zpravidla jako přílohu k masům či jiným pokrmům. Zastanou však také pozici rychlé, chutné a jednoduché svačiny nebo večeře. Stačí, když je necháte podusit s restovanou klobásou. Podávat pak můžete třeba s chlebem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie482 kJ /
115 kcal
Bílkoviny1,88 g
Tuky6,78 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na kolečka a orestujeme na rozehřátém oleji s máslem. Krok 2: Přidáme na plátky nakrájený česnek, na kolečka nakrájené klobásy a krátce orestujeme. Krok 3: Přidáme rozpůlené kapustičky, osolíme a opepříme a trošku podlijeme vývarem. Krok 4: Podusíme a prodáváme s bramborem nebo chlebem.

TIP: Růžičková kapusta je nejlepší v zimě. Oblíbené recepty z mrazuvzdorné zeleniny

Zveřejněno 17. 2. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustičky s maďarskou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY23J

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustičky s maďarskou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY23J

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

magdalenka: :-K:-K:-K Děkuji

Aj mne by chutilo...:-K

Fajne… <3

:-)<3:yes::yes: přesně podle mé chuti - super :-K

Suroviny:
cibule, máslo, česnek, kapustičky, klobása, sůl, pepř mletý, vývar masový

Přidat fotografie receptu