Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená polévka s hráškem a cibulí

Z uzeného vývaru můžete s použitím pár dalších surovin vykouzlit vydatnou a silnou polévku, která přijde vhod nejen jako vyprošťovák po dlouhé noci. Její chuť vás zaručeně postaví na nohy.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie751 kJ /
180 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky4,49 g
Vláknina6,18 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,60 g
Sacharidy10,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso pokrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Krok 2: Cibuli povaříme asi 5 minut ve vývaru. Přidáme nakrájené maso a sterilovaný hrášek. Nesolíme, vývar bývá dost slaný. Krok 3: Na talíři posypeme nasekanou petrželovou natí.

TIP: Jak uvařit uzené maso?

Zveřejněno 19. 3. 2024

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená polévka s hráškem a cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW6Z9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená polévka s hráškem a cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW6Z9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso uzené, maso uzené, cibule, hrášek sterilovaný, nať petrželová

Přidat fotografie receptu