Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebový ježek

Vymyslet na pohoštění něco chuťově i vzhledově opravdu originálního dá někdy zabrat. S tímto receptem však nešlápnete vedle. Bochník chleba je efektně prokrájen a naplněn výrazným pestem a lahodnými sýry. Po upečení jen trháte chléb a máčíte jej do sýrů.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 711 kJ /
1 843 kcal
Bílkoviny143,00 g
Tuky135,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 6,80 g
Sůl17,00 g
Sacharidy14,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bochník chleba rovnoměrnými zářezy, asi centimetr a půl od sebe, nakrájíme, ale nesmíme zcela dokrojit. Spodní kůrka musí zůstat v celku. Krok 2: Bochník otočíme o 90 ° a krok 1 se zářezy zopakujeme. Krok 3: Vzniklou mřížku naplníme pestem a sýry. Pečeme asi 20 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.

TIP: Top 7: Oblíbené recepty na domácí chléb

Zveřejněno 15. 4. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chlebový ježek

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M811A

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chlebový ježek

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M811A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
chléb, sýr niva, sýr mozzarella, pesto bazalkové

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu