Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Díky tlakovému hrnci připravíme vepřové maso během chvíle. Šťavnaté a měkké plátky masa podáváme s chutnou celerovo-jablečnou omáčkou, kterou zjemníme smetanou. Jako přílohu můžeme zvolit rýži.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 744 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,69 g |
Tuky | 96,67 g |
Vláknina | 48,07 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 86,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Moje poznámka
Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7o5
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 12 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 55 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
cibule,
česnek,
celer,
jablko,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)