Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kotlety na zázvoru

Vepřová kotleta patří mezi velmi oblíbené kusy masa. Často se připravuje s kostí a řadí se rozhodně mezi kvalitnější části masa. Můžete ji upravit pečením, grilováním, dušením i smažením.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 331 kJ /
557 kcal
Bílkoviny35,02 g
Tuky45,09 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy2,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety naklepeme, u kosti nakrojíme, osolíme a opepříme. Krok 2: Česnek prolisujeme a rozetřeme s nastrouhaným zázvorem a potřeme jím kotlety. Pak je opečeme po obou stranách na sádle. Krok 3: Příloha - pečené celerové hranolky a volská oka.

TIP: Jaký je rozdíl mezi kotletou a pečení

Zveřejněno 2. 5. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety na zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQZB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety na zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQZB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kotleta, sůl, pepř mletý, česnek, zázvor čerstvý, sádlo, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu