Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale za to z něj lze připravit skvělý pokrm. Důkazem je tato směs hovězích kostek se zeleninou, řapíkovým celerem a slaninou, která je dochucena jak vývar, tak i červeným vínem. To vyberte pečlivě, mělo by být opravdu kvalitní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 613 kJ / 4 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,43 g |
Tuky | 304,19 g |
Vláknina | 79,98 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 4,48 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 81,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7gK
Moje poznámka
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7gK
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 35 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 8 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 32 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 57 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Suroviny:
krk hovězí,
slanina,
cibule,
česnek,
víno červené,
vývar hovězí,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
hořčice,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
chilli
Komentáře (3)