Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křenový dip

Řízný křen je mnohdy doplňkem k pečeným masům a jiným chlapským pokrmům. Můžeme jej však smíchat s jemnou zakysanou smetanou a připravit tak ideálně vychucený dip ke grilovanému masu. Křenovou chuť si pak každý přizpůsobí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 049 kJ /
251 kcal
Bílkoviny5,60 g
Tuky22,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy7,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Krok 2: Vmícháme jej do zakysané smetany, dochutíme solí a pepřem. Krok 3: Dip necháme vychladit a podáváme třeba ke grilovanému vepřovému masu.

Zveřejněno 2. 6. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křenový dip

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z60y8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křenový dip

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z60y8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
smetana zakysaná, křen, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu