Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou

Candát patří mezi ryby, které se vyskytují i na našem území. Jeho maso je jemné a s příjemnou vůní. Příprava tohoto pokrmu je snadná a rychlá. Kořeněné filety jen zlehka osmahneme a podáváme s restovanou směsí zeleniny připravené nejprve na páře.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

26. 6. 2024 08:41

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 428 kJ / 341 kcal
Bílkoviny6,30 g
Tuky22,66 g
Vláknina8,26 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy24,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 6. 2024 13:01

RubyRom: :-) Máš pravdu, naše nejlepší . Máme rádi na různé způlsoby a vždy je moc dobrá. Děkuji za komentář a přeji krásný den :-K

RubyRom RubyRom

26. 6. 2024 12:40

:yes::yes:Candát je skvělá ryba:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: candát, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, zázvor, česnek, škrob kukuřičný, ghee, mrkev, květák, brokolice, pórek

TopRecepty.cz

Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQ61