Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladkokyselá zelenina

Na této sladkokyselé zeleninové směsi si můžeme pochutnat jen tak, nebo ji podávat jako přílohu k masu. Zeleninu uvaříme, vložíme do zapékací misky vyložené slaninou, ochutíme solí a balzamikovým octem a zapečeme.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 6. 2024 21:03

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 251 kJ / 2 928 kcal
Bílkoviny43,18 g
Tuky253,49 g
Vláknina51,10 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 3,90 g
Sůl9,58 g
Sacharidy97,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mrkev, kedlubna, brokolice, brambory, cibulka jarní, cibule, slanina anglická, máslo, sůl, ocet balsamiko

TopRecepty.cz

Sladkokyselá zelenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpXMr