Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladkokyselá polévka s fazolkami a mrkví

Na přípravu velmi snadná a zeleninové chuti plná je tato polévka. Na její základ použijeme mrkev a zelené fazolky, kterým výrazně sekunduje čerstvý aromatický kopr. Polévku zahustíme jíškou s červenou mletou paprikou a můžeme podávat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

28. 6. 2024 09:06

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 755 kJ / 658 kcal
Bílkoviny8,53 g
Tuky45,89 g
Vláknina20,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,50 g
Sacharidy42,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, mrkev, fazolky zelené, sůl, cukr krystal, šťáva citronová, kopr, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, voda

TopRecepty.cz

Sladkokyselá polévka s fazolkami a mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G683y