Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátová pasqualina

Pasqualina je italský slaný koláč, který se v Itálii tradičně připravuje na Velikonoce, pochutnat si na něm ovšem můžeme kdykoliv během roku. Náplň připravíme z rukoly, špenátu, mangoldu, vajec a sýra.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 45 min

95 min (50 min příprava + 45 min tepelná úprava)

2. 7. 2024 17:34

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie8 168 kJ / 1 952 kcal
Bílkoviny122,96 g
Tuky98,36 g
Vláknina15,95 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 2,10 g
Sůl5,41 g
Sacharidy135,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, voda, sůl, rukola, špenát, strouhanka, mléko, sýr ricotta, sýr parmazán strouhaný, vejce, ořech muškátový, pepř mletý, sůl, máslo, mouka hrubá, vejce

TopRecepty.cz

Špenátová pasqualina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk9jk