Špenátová pasqualina
Pasqualina je italský slaný koláč, který se v Itálii tradičně připravuje na Velikonoce, pochutnat si na něm ovšem můžeme kdykoliv během roku. Náplň připravíme z rukoly, špenátu, mangoldu, vajec a sýra.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 8 168 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,96 g |
Tuky | 98,36 g |
Vláknina | 15,95 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 135,80 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zelenina s křehkým masem
Přidáno před 2 hodinami
Letní perník
Přidáno před 3 hodinami
Farmářské kuře na másle s bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Pestrá sekaná pečeně
Přidáno před 8 hodinami
Meruňková bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí popcorn se sladko-pálivou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječný perník
Jana. uvařil před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
LENNNA uvařil před 1 hodinou
Chutné vafle
MiShu87 uvařila před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Dannulka uvařila před 2 hodinami
Piškotový korpus
Ladus1987 uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
PavlinkaR uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Sedouch uvařila před 2 hodinami
Hovězí na žampionech
Christine uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Christine uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Elen0766 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, voda, sůl, rukola, špenát, strouhanka, mléko, sýr ricotta, sýr parmazán strouhaný, vejce, ořech muškátový, pepř mletý, sůl, máslo, mouka hrubá, vejce
Špenátová pasqualina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9jk
0 názorů