Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnové ragú se žampiony

Kedlubna má široké využití, ať už ve studené kuchyni, tak v polévkách či hlavních chodech. Naplno si její chuť užijeme v tomto zeleninovém ragú, ve kterém ji doplníme houbami a ochutíme muškátovým květem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

4. 7. 2024 21:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 461 kJ / 1 544 kcal
Bílkoviny46,17 g
Tuky95,82 g
Vláknina47,80 g
Cholesterol 161 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy101,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

V sezóně je možné nahradit žampiony čerstvými houbami. Ragú je dobré také s hlívou ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kedlubna, žampióny, olej, cibule, máslo, mouka hladká, mléko, smetana, petrželka, sůl, pepř mletý, květ muškátový

TopRecepty.cz

Kedlubnové ragú se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk1Yn