Kedlubnové ragú se žampiony
Kedlubna má široké využití, ať už ve studené kuchyni, tak v polévkách či hlavních chodech. Naplno si její chuť užijeme v tomto zeleninovém ragú, ve kterém ji doplníme houbami a ochutíme muškátovým květem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 461 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,17 g |
Tuky | 95,82 g |
Vláknina | 47,80 g |
Cholesterol | 161 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 101,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
V sezóně je možné nahradit žampiony čerstvými houbami. Ragú je dobré také s hlívou ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Houby v oleji
Přidáno před 2 hodinami
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stripsy z trouby s vlažným dýňovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Diabetické lívanečky s kysanou smetanou a borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa s korejskou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka s bílým jogurtem
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Právě bylo uvařeno:
Rychlé skořicové šneky z listového těsta
JitkaSchusterova uvařila před 48 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Milovnikitalskekuchyne uvařila před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Slavista62 uvařila před 2 hodinami
Strouhaný jablečný koláč
olgam uvařil před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
mds1980 uvařil před 3 hodinami
Cuketový perník
Eva.K. uvařil před 4 hodinami
Cukeťák II
Eva.K. uvařila před 4 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
mariko uvařila před 4 hodinami
Citronová bábovka
NANNY uvařila před 5 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Kokoska1302 uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí
Lasagne soup aneb Lasagnová polévka: S mletým masem chutná a voní jako klasické lasagne, příprava je mnohem rychlejší
Další recepty
Suroviny: kedlubna, žampióny, olej, cibule, máslo, mouka hladká, mléko, smetana, petrželka, sůl, pepř mletý, květ muškátový
Kedlubnové ragú se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1Yn
0 názorů