Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z pečené papriky a rajčat

Sladká rajčata a čerstvé papriky mají skvělou chuť, kterou ještě zvýrazníme pečením. Chuť doplní i česnek a bazalka. Polévku podáváme s křupavou restovanou cizrnou, kterou dochutíme pikantním chilli.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

15. 7. 2024 16:08

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 691 kJ / 404 kcal
Bílkoviny11,53 g
Tuky2,58 g
Vláknina22,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

15. 7. 2024 21:39

To musí být dobrota :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: olej, cibule červená, paprika čerstvá červená, rajče, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, lahůdková paprika, chilli, vývar zeleninový, cizrna, česnek, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Polévka z pečené papriky a rajčat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpnP2